Privacitat en Microsoft

Controleu les vostres dades per potenciar les vostres experiències.

El nostre compromís amb la privacitat

A Microsoft, la nostra missió és facilitar que qualsevol persona i organització del planeta puga aconseguir molt més. Açò comença per assegurar-vos que obteniu opcions significatives quan compartiu dades amb nosaltres. També significa que estem compromesos amb les comunicacions transparents, perquè coneixeu els motius pels quals estem demanant-vos les vostres dades i com utilitzem la informació que compartiu als nostres productes i serveis.

Treballem per guanyar-nos la vostra confiança cada dia a través de sis principis de privacitat claus:

  • Control: vos proporcionarem eines fàcils d'utilitzar i opcions clares que vos permetran controlar la vostra privacitat.
  • Transparència: serem transparents sobre la recopilació i l'ús de dades perquè pugueu prendre decisions informades.
  • Seguretat: protegirem les dades que ens confieu amb seguretat alta i xifratge.
  • Proteccions legals segures: respectarem les lleis de privacitat locals i lluitarem per la protecció legal de la vostra privacitat com a dret humà fonamental.
  • Sense publicitat orientada en funció del contingut: no utilitzarem el vostre correu electrònic, xats, fitxers ni cap altre contingut personal per mostrar-vos publicitat orientada.
  • Avantatges per a l'usuari:Quan recopilem dades, les utilitzen per a beneficiar-vos i per a millorar les vostres experiències.

Estos principis són la base de l'enfocament de Microsoft pel que fa a la privacitat i continuaran condicionant la manera en què construïm els nostres productes i serveis.

Esta pàgina proporciona enllaços a informació sobre la privacitat i la forma de controlar-la perquè pugueu prendre les decisions que considereu oportunes.

  • A més a més, publiquem l' Informe de Privacitat de Microsoft per a mantenir-vos al dia sobre el nostre treball sobre la privacitat.
  • També vos expliquem com exportar o esborrar dades personals i vos proporcionem altra informació sobre els drets relacionats amb les dades a les nostres PMF sobre la privacitat.
  • Treballem sempre per a millorar; per tant, si observeu alguna cosa dels nostres productes i serveis que no funciona com és d'esperar pel que fa a la privacitat, comuniqueu-nos-ho.
  • Vegeu la Declaració de privacitat de Microsoft per a trobar informació més específica sobre els nostres productes i serveis.

Per a clients empresarials i comercials

Per a clients empresarials i comercials, administradors de TI o qualsevol persona que utilitze els productes de Microsoft al treball. Comproveu el Centre de confiança de Microsoft per a obtenir informació sobre privacitat o seguretat als nostres productes i serveis.


Quins tipus de dades podeu seleccionar per a contribuir a Microsoft?

Microsoft utilitza les dades dels usuaris com tu, que contribueixen a millorar els nostres productes i serveis i ajuden a fer que continuen funcionant sense problemes per a proporcionar-vos experiències personalitzades i per a mantenir-vos segurs. Estes són algunes de les categories més habituals de les dades que recopilem:

Navegació web i recerques en línia

Dona navegant per Internet i fent recerques

Per a accelerar la navegació web, els navegadors web de Microsoft poden recopilar i utilitzar l'historial de navegació per a predir on voleu anar. Per a més informació, consulteu Dades de navegació i privacitat.

Obteniu més informació sobre el Microsoft Edge en la Declaració de privacitat >

Tal com fan molts motors de recerca, utilitzem el vostre historial de recerca del Bing i l'historial agregat d'altres persones, per a oferir-vos millors resultats de recerca.

Obteniu més informació sobre la recerca en el Bing en la Declaració de privacitat >

Per a visualitzar i esborrar l'historial de recerca o l'historial de navegació associat al vostre compte Microsoft, visiteu el tauler de privacitat.

Llocs on aneu

Cotxe passant per davant d'una geladeria

La informació d'ubicació ens ajuda a oferir-vos indicacions per anar als llocs on voleu anar i mostrar-vos informació rellevant sobre el lloc on vos trobeu. Per fer-ho, utilitzem les ubicacions que proporcioneu o que hàgem detectat amb tecnologies com ara el GPS o les adreces IP.

La detecció d'ubicació també ens ajuda a protegir-vos. Per exemple, si quasi sempre inicieu la sessió des de Tòquio i de sobte la inicieu des de Londres, podem comprovar si realment ha sigut cosa vostra.

Podeu activar i desactivar els serveis de localització del vostre dispositiu i podeu triar quines aplicacions poden tindre accés a la vostra ubicació i administrar les dades d'ubicacions emmagatzemades al vostre dispositiu. Per a més informació, vegeu El servei de localització del Windows 10 i la vostra privacitat.

Més informació sobre la ubicació en la Declaració de privacitat >

Per a visualitzar i esborrar l'activitat de localització associada al vostre compte Microsoft, visiteu el tauler de privacitat.

Dades que ens ajuden a oferir-vos assistència personal

Home mirant el telèfon a una vorera

Podeu utilitzar la Cortana per a ajudar-vos a administrar el calendari, mantenir actualitzada la vostra agenda, unir-vos a reunions, trobar dades i fitxers i per a fer les coses més fàcils. Per a proporcionar-vos experiències personalitzades, la Cortana aprén de les vostres dades, com ara, informació de les vostres recerques, calendari, contactes i localització. Per a més informació, incloent-hi com administrar les vostres dades, vegeu Cortana i la vostra privacitat.

Més informació sobre la Cortana, en la Declaració de privacitat >

Dades que utilitzem per a mostrar anuncis més interessants

Dona caminant pel carrer

Alguns serveis de Microsoft es financen amb publicitat. Per a mostrar anuncis que probablement vos interessen més, utilitzem dades com ara la vostra ubicació, les recerques web del Bing, les pàgines web de Microsoft o d'anunciants que visualitzeu, dades demogràfiques i contingut que hàgeu marcat com a favorit. No utilitzem el contingut de les vostres comunicacions per correu electrònic, xat, videotrucada o correu de veu, ni els documents o altres fitxers personals que tingueu per a personalitzar la publicitat que rebeu.

Per a impedir que Microsoft vos mostre anuncis basats en els vostres interessos, podeu canviar la configuració dels anuncis. Encara que veureu anuncis, pot ser que no vos resulten tan interessants.

Més informació sobre la publicitat en la Declaració de privacitat >

Per a canviar la configuració dels anuncis, visiteu el tauler de privacitat.

Per a triar si voleu rebre correus electrònics promocionals i butlletins d'informació de Microsoft, canvieu la configuració de les vostres comunicacions.

Dades d'inici de sessió i de pagament

Home que paga un café

Emmagatzemem la vostra informació d'inici de sessió del Compte Microsoft i el vostre mètode de pagament si trieu associar-les amb el vostre compte Microsoft. Ho fem perquè pugues iniciar la sessió i pagar les aplicacions, els jocs o els arxius multimèdia amb més facilitat.

Per a actualitzar les contrasenyes, la informació de seguretat i les opcions de pagament, buscar informació sobre com mantenir segur el vostre compte i per a veure la vostra activitat d'inici de sessió més recent, visiteu el lloc web del compte Microsoft.

Més informació sobre els comptes Microsoft en la Declaració de privacitat >


Els productes de Microsoft i la vostra privacitat

Podeu obtenir més informació sobre com administrar la configuració de privacitat dels productes i serveis de Microsoft i trobar enllaços a contingut d'assistència en la Pàgina de privacitat en els nostres productes i serveis.

Si sou residents de l'estat de California, vegeu el nostre Avís per als consumidors de Califòrnia de la Llei de privacitat del consumidor de Califòrnia (CCPA).