Skip to main content

Privacitat en Microsoft

Controleu les vostres dades per potenciar les vostres experiències.

A Microsoft, la nostra missió és facilitar que qualsevol persona i organització del planeta puga aconseguir molt més. Per això apostem per crear un núvol intel·ligent, reinventar la productivitat i els processos empresarials, i adaptar la informàtica per fer-la més personal. En tots estos casos, mantindrem el valor permanent de la privacitat i la vostra capacitat de controlar les vostres dades.

Per això, una de les prioritats és garantir que disposeu d'opcions que expliquen com i per què es recopilen i s'utilitzen les dades, així com garantir que tingueu la informació que necessiteu per prendre les decisions que millor s'ajusten al vostre perfil en els nostres productes i serveis.

Treballem per guanyar-nos la vostra confiança cada dia a través de sis principis claus sobre privacitat:

  • Control: vos proporcionarem eines fàcils d'utilitzar i opcions clares que vos permetran controlar la vostra privacitat.
  • Transparència: serem transparents sobre la recopilació i l'ús de dades perquè pugueu prendre decisions informades.
  • Seguretat: protegirem les dades que ens confieu amb seguretat alta i xifratge.
  • Proteccions legals segures: respectarem les lleis de privacitat locals i lluitarem per la protecció legal de la vostra privacitat com a dret humà fonamental.
  • Sense publicitat orientada en funció del contingut: no utilitzarem el vostre correu electrònic, xats, fitxers ni cap altre contingut personal per mostrar-vos publicitat orientada.
  • Avantatges per a l'usuari: quan recopilem dades, les utilitzarem per beneficiar-vos i per millorar les vostres experiències.

Estos principis són la base de l'enfocament de Microsoft pel que fa a la privacitat i continuaran condicionant la manera en què compilem els nostres productes i serveis. Si sou clients empresarials i comercials, visiteu el Centre de confiança de Microsoft per obtindre informació sobre com protegim les vostres dades al Microsoft Cloud.

A la resta d'este lloc web trobareu enllaços a més informació i controls perquè pugueu prendre les decisions que considereu oportunes. Treballem constantment per millorar; per tant, si detecteu alguna cosa dels nostres productes i serveis que no funciona com és d'esperar pel que fa a la privacitat, comuniqueu-nos-ho.


Quins tipus de dades recopila Microsoft?

Microsoft recopila dades per ajudar-vos a fer més coses. Per fer-ho, utilitzem les dades que recopilem per proporcionar i millorar els nostres productes, serveis i dispositius, proporcionar-vos experiències personalitzades i contribuir a protegir-vos. Estes són algunes de les categories més habituals de les dades que recopilem.

Navegació web i recerques en línia

Dona navegant per Internet i fent recerques

Tal com fan molts motors de recerca, utilitzem el vostre historial de recerca, i l'historial agregat d'altres persones, per oferir-vos millors resultats de recerca. Per accelerar la navegació web, els navegadors web de Microsoft poden recopilar i utilitzar l'historial de navegació per tal de preveure on voleu anar. La Cortana pot fer recomanacions personalitzades a partir de l'historial de navegació i de recerca.

Podeu decidir si l'historial de navegació es recopila a través de l'opció Diagnòstic i comentaris de la configuració de privacitat del Windows. També podeu definir si la Cortana pot tindre accés a l'historial de recerca i de navegació des de la configuració de la Cortana i del Microsoft Edge.

Llocs on aneu

Cotxe passant per davant d'una geladeria

La informació d'ubicació ens ajuda a oferir-vos indicacions per anar als llocs on voleu anar i mostrar-vos informació rellevant sobre el lloc on vos trobeu. Per fer-ho, utilitzem les ubicacions que proporcioneu o que hàgem detectat amb tecnologies com ara el GPS o les adreces IP.

La detecció d'ubicació també ens ajuda a protegir-vos. Per exemple, si quasi sempre inicieu la sessió des de Tòquio i de sobte la inicieu des de Londres, podem comprovar si realment ha sigut cosa vostra.

Podeu activar o desactivar els serveis d'ubicació del dispositiu a Configuració > Privacitat > Ubicació. Des d'ací també podeu triar quines aplicacions poden tindre accés a la vostra ubicació i administrar l'historial d'ubicacions emmagatzemat al vostre dispositiu.

Dades que ens ajuden a oferir-te assistència personal

Home mirant el telèfon a una vorera

Per ajudar-vos a evitar el trànsit, recordar els aniversaris de noces, enviar missatges de text a la gent de la vostra llista de contactes sense confondre-vos de persona i, en general, fer més coses, la Cortana necessita saber quins interessos teniu, què hi ha en el vostre calendari i amb qui voldríeu compartir activitats. Si no voleu escriure amb un teclat, podem utilitzar els vostres patrons d'escriptura a mà i de veu per traduir el que digueu o escrigueu en documents i missatges de text.

Administreu els vostres interessos i altres dades de la Cortana des del tauler de privacitat

Dades que utilitzem per mostrar anuncis més interessants

Dona caminant pel carrer

Alguns serveis de Microsoft es financien amb publicitat. Per mostrar anuncis que probablement vos interessen més, utilitzem dades com ara la vostra ubicació, les recerques web del Bing, les pàgines web de Microsoft o d'anunciants que visualitzeu, dades demogràfiques i contingut que hàgeu marcat com a favorit. No utilitzem el contingut de les vostres comunicacions per correu electrònic, xat, videotrucada o correu de veu, ni els documents, les fotos o altres fitxers personals que tingueu per personalitzar la publicitat que pugueu rebre.

Per impedir que Microsoft vos mostre anuncis basats en els vostres interessos, utilitzeu els nostres controls de publicitat en línia. Igualment, veureu anuncis, però pot ser que no vos resulten tan interessants.

Inici de sessió i dades de pagament

Home pagant un café

Si vos registreu per crear el vostre compte Microsoft, podreu utilitzar serveis en línia com ara l'emmagatzematge i la configuració familiar, i podreu mantindre la vostra configuració sincronitzada entre dispositius. Quan afegiu les dades de pagament al vostre compte, podreu obtindre aplicacions, subscripcions, pel·lícules, programes de televisió i jocs fàcilment en dispositius Windows 10.

Si manteniu en secret la contrasenya i afegiu informació de seguretat addicional, com ara un número de telèfon o una adreça electrònica, podeu contribuir a protegir millor els fitxers, les targetes de crèdit, l'historial de navegació i la informació d'ubicació.

Per actualitzar les contrasenyes, la informació de seguretat i les opcions de pagament, visiteu el lloc web del compte Microsoft.


El Windows 10 i els serveis en línia

Logotip del Windows 10
Dona en una taula amb un portàtil

Amb el Windows 10 com a servei amb tecnologia basada en el núvol, les dades ens ajuden a protegir i millorar contínuament la vostra experiència. Per exemple, per ajudar-vos a estar protegit en línia, podem buscar malware conegut automàticament en dispositius Windows 10. També recollim dades de diagnòstic, és a dir, la informació constant que rebem sobre com funciona el sistema Windows 10, per mantindre el bon funcionament del dispositiu. Per tant, si sabem que hi ha un problema amb un tipus concret de controlador d'impressora, podem enviar els controladors adequats només a les persones que utilitzen eixe tipus d'impressora.

També vos facilitem una sèrie de controls per gestionar l'ús de la informació a l'hora d'oferir serveis i experiències personalitzats en el Windows 10. Podeu ajustar la configuració de privacitat del Windows 10 per a tot, des de les dades bàsiques de diagnòstic fins als serveis personalitzats, en qualsevol moment. Per fer-ho, aneu a Configuració > Privacitat > Diagnòstic i comentaris.

Més informació sobre la manera en què els nostres productes utilitzen les dades per personalitzar la vostra experiència.

Office Office logo

Per visualitzar la configuració de privacitat en qualsevol aplicació de l'Office, aneu a Fitxer > Compte > Privacitat del compte.

Configuració de privacitat del compte

Skype Logotip de l'Skype

Podeu editar qui pot veure el vostre perfil de l'Skype i altres opcions de privacitat des de Skype.com.

Configuració de l'Skype

OneDrive OneDrive logo

Vos dóna el control sobre qui pot visualitzar els vostres fitxers al OneDrive.

Recomanacions per protegir els vostres fitxers

Xbox Logotip de l'Xbox

Podeu ajustar la configuració de privacitat de l'Xbox a la consola o a Xbox.com.

Configuració de privacitat de l'Xbox

Bing Logotip del Bing

Inicieu la sessió a Bing.com per desactivar els suggeriments de recerca i ajustar altres opcions.

Configuració de privacitat del Bing

Cortana Logotip de la Cortana

La Cortana funciona millor si inicieu la sessió i permeteu l'ús de dades del vostre dispositiu i altres serveis de Microsoft.

Configuració de la Cortana

Per obtindre més informació sobre la privacitat als nostres productes, vegeu el pàgina de recursos de privacitat.